Cruises

De betekenis van het woord "cruisen" is doorheen de jaren veel veranderd: van een bepaald zeegebied patrouilleren door oorlogsschepen tot het varen voor plezier van de ene haven naar de andere haven. Tot enkele jaren geleden werd er van uitgegaan dat cruisen enkel bestemd was voor een elitegroep van mensen of voor een ouder publiek. Integendeel. Dankzij cruisen kan u op een leuke en interessante manier 1 of meerdere landen ontdekken op een zeer comfortabele manier.

Er zijn verschillende rederijen met een zeer groot aanbod van type schepen (van 200 tot 6000 passagiers), en u kan kiezen naargelang uw voorkeur, smaak en budget.

Italië is ook een ideale bestemming om te cruisen, want heeft meer dan 7000 km kust en ontelbare culturele schatten, mooie steden met elk hun typische karakter. 

Cruisen in Familieverband

Emozioni-Cruises heeft een overeenkomst met de grootste Mediterraneese cruisespelers om voor u en uw familie een onvergetelijke vakantie te bezorgen op deze 'varende resorts' die u overal in Europa laat proeven van de Italiaanse smaak, keuken en leven.

Uiteraard kunnen wij dergelijke programma's ook voorzien in de vorm van begeleide groepsreizen, teambuildings, enz.

Starclipper

Star Clipper beschikt over drie 's werelds grootste en hoogste zeiljachten. Star Clipper is herkend als één van de eerste speciale cruiserederij die niet alleen hun gasten verwend met allerlei activiteiten, uitgerust is met alle voorzieningen en hun gasten een aangename sfeer biedt van een privé jacht, maar ook havenbezoeken niet onaangeroerd laat. Deze schepen varen momenteel overal in de Caraïben, Costa Rica en natuurlijk ook het Middellands zeegebied. 

Venise Simplon Orient Express

Cruisen per trein, ja, dat kan... in een droomtrein. De reizigers zelf beschrijven deze trein als de "trein der koningen", maar het omgekeerde is ook waar: de Venise Simplon Orient Express is de koning der treinen qua technologieën, buitengewone comfort, excellente service aan boord en de schitterende routes die gevolgd worden.

Schrijf in op onze nieuwsbrief en u ontvangt op regelmatige basis onze Emozioni-aanbiedingen.