Getuigenissen

 • Ik had je  eigenlijk beloofd om verslag uit te brengen van de reis die je voor ons georganiseerd hebt naar Napoli (Hotel il Convento) en Sorrento (Imperial HotelTramontano). Ik kan het kort houden, het was gewoon fantastisch ! 

  Katrien Vernest
 • Gennaro Bilotta en Toni Arioti stellen Emozioni voor
  Emozioni is een nieuwe TO die zich uitsluitend op Italië focust en sinds deze week operationeel is. Emozioni is gestructureerd rond Gennaro Bilotta (agentschap Mundomania) en Toni Arioti die al zijn hele loopbaan wijdt aan het toerisme in Italië. Deze nieuwkomer stelt zichzelf voor als de ideale tussenschakel die uw klanten een authentiek Italië, ver van de platgetreden paden, laat ontdekken. Gennaro en Toni beloven uitzonderlijke vakantie-ervaringen die lang
  zullen blijven hangen.
   

  Travel Magazine
 

Katrien Vernest

Ciao,

Ik had je  eigenlijk beloofd om verslag uit te brengen van de reis die je voor ons georganiseerd hebt naar Napoli (Hotel il Convento) en Sorrento (Imperial HotelTramontano). Ik kan het kort houden, het was gewoon fantastisch ! Jammervan die staking op de luchthaven van Rome, maar zo hebben we ook eens kunnen proeven van een "caos italiano" (het was eigenlijk best amusant). Het vervoer van de luchthaven naar onze hotels en terug was een plezier (lees :
luxe), stipt en zeer vriendelijke mensen. De ligging van beide hotels was fantastisch, precies wat ik gevraagd had : in Napoli midden in het centrum en in Sorrento een balkon met prachtig zeezicht, via het strand vlakbij de "traghetto" en toch maar op 100 meter van het centrum. Perfect ! Alhoewel het hotel in Napoli niet duur was, waren de kamer en de badkamer zeer aangenaam (zelfs geen nachtlawaai, we hebben de oordopjes niet gebruikt). Minpuntje was het ontbijt. Het personeel was wel vriendelijk (op voorwaarde dat er geen voetbal op TV was, want dan moest je de mannen niet storen). Het hotel in Sorrento was pure klasse, en dat ontbijt was gewoon een droom. Dank u wel  voor deze mooie vakantie.