Getuigenissen

 • Ik had je  eigenlijk beloofd om verslag uit te brengen van de reis die je voor ons georganiseerd hebt naar Napoli (Hotel il Convento) en Sorrento (Imperial HotelTramontano). Ik kan het kort houden, het was gewoon fantastisch ! 

  Katrien Vernest
 • Gennaro Bilotta en Toni Arioti stellen Emozioni voor
  Emozioni is een nieuwe TO die zich uitsluitend op Italië focust en sinds deze week operationeel is. Emozioni is gestructureerd rond Gennaro Bilotta (agentschap Mundomania) en Toni Arioti die al zijn hele loopbaan wijdt aan het toerisme in Italië. Deze nieuwkomer stelt zichzelf voor als de ideale tussenschakel die uw klanten een authentiek Italië, ver van de platgetreden paden, laat ontdekken. Gennaro en Toni beloven uitzonderlijke vakantie-ervaringen die lang
  zullen blijven hangen.
   

  Travel Magazine
 

Emozioni

 • Emozioni is ontstaan door een onschatbare passie voor het vaderland Italië. De twee oprichters zijn dan ook beiden Italiaan in hart en nieren en zijn perfect complementair. De één, Gennaro Bilotta, komt van Napels, woont al bijna 20 jaar in België (Sint-Niklaas), spreekt naast Italiaans op hetzelfde ritme Nederlands en is al enkele jaren actief in het organiseren en begeleiden van groepsreizen naar verschillende gekende en minder gekende plaatsjes in Italië. De andere, Toni Arioti, komt van Palermo (Sicilië), woont al 20 jaar in België (Namen), spreekt Italiaans en Frans en is sinds van bij het begin werkzaam geweest in de toeristische sector en heeft verschillende reizen begeleid naar het emotierijke Italië. Anne Van Landeghem versterkt dit dynamisch duo. Zij heeft 10 jaar gewoond en gewerkt in Italië, en is ook steeds actief geweest in de toeristische sector. Zij vormt de perfecte tussenschakel en supporteert beiden op alle mogelijke manieren. Emozioni maakt het erschil !

 • Emozioni's 10 geboden:

  1. Kennis en Ervaring
  We zijn Italianen en gepassioneerd door Italië; samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van reizen in Italië en 40 jaar in het organiseren van reizen vanuit België naar Italië

  2. Ruime keuze aan bestemmingen en type vakanties
  Gezinsvakantie in Sardinië, een romantisch weekend in Venetië, een Golf resort in Sicilië, genieten in een villa met zwembad in Toscane of per Vespa Italië verkennen, ...  In onze brochure vindt u reismogelijkheden in 19 van de 20 regio's in Italië. Wat ontbreekt, vindt u weldra op onze website.

  3. Goede prijs/kwaliteitverhouding 

  4. Constante controle
  Elk jaar bezoeken we persoonlijk onze hotels en evalueren we ook uw persoonlijke meningen die u heeft achtergelaten op onze website.